"Gori od Hefnera": Poznati tajkun svake noći spava s četiri žene

Duvanski tajkun Travers Bejnon pre nekoliko dana razbesneo je javnost fotografijama i snimcima na kojima njegove prijateljice na zadnjicu tetoviraju logo njegove kompanije FreeChoice. Mnogi su ga optužili da tretira žene kao svoje vlasništvo, ali tajkun koji se ponosi nadimkom Kendimen tu nije stao.

Izvor: B92

Subota, 10.02.2018.

17:10

Foto: YouTube Screenshot

Prvih 40 osoba koje na zadnjicu istetoviraju ime njegove kompanije dobilo je plaćene avionske karte i ulaz na jednu od njegovih divljih žurki u vili "Kendi šop" u Helensvejku u Australiji, njegovoj verziji Plejboj vile.

Kendimen se takođe pobrinuo za to da snimci zabave od pola miliona dolara osvanu na društvenim mrežama.

Sve golišave devojke koje su došle na žurku odabrao je sam Kendimen, a među propratnim atrakcijama spominju se vatromet, ženski di-džejevi u u toplesu i dolazak domaćina u gliseru.

Kendmen je ranije priznao da svake noći spava s najmanje četiri žene, a njegovoj ženi to ni najmanje ne smeta.

blonde bombshells #Ilikeblondestoo

A post shared by Travers Beynon (@traversbeynonofficial) on

Milioner s australijske Zlatne obale živi u raskošnom domu s Tešom Bejnon, koju je oženio 2011. godine, devojkom Nišom i svoje četvoro dece.

Nazivaju ga "Denom Bilzerijanom" Australije, a i sam doprinosi takvom nadimku, izjavama poput one da se u njegovom krevetu često nalazi "čopor žena".

"Kad imate jednu devojku, to je jedna stvar. Ali, kada ih ima više, toliko toga mi se mota po glavi. Svake noći u proseku u krevetu imam četiri devojke. Često se ne naspavam. Mislim da svake nedelje smislim novi položaj. Vreme u spavaćoj sobi nije vreme posvećeno meni, nego devojkama. Biti dobar u krevetu znači da ne mislite samo na sebe", izjavio je za magazin Oušn road.

"Druge žene su oduvek tu. Nekad žive s nama nekoliko nedelja i odu. Pogledajte društvene mreže, videćete da se cure bacaju na njega. Meni to ne smeta, ja sam mu žena. On ima mnogo devojaka, ali samo jednu ženu", kaže Teša.

Me and some friends

A post shared by Travers Beynon (@traversbeynonofficial) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: