Zdravlje

Četvrtak, 22.05.2014.

10:32

Kol-centar za trudnice ugrožene poplavama

Formiran je BEBAC CALL CENTAR za pomoć trudnicama koji je dostupan svim budućim majkama koje su ugrožene poplavama i evakuisane iz svojih domova. Broj CALL CENTRA je 021 310 20 00.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=05&dd=22&nav_category=12&nav_id=851490

Izvor: B92

Default images

Trudnicama je na raspolaganju više od 50 ginekologa, koji će biti dostupni za razgovor i savet. Veoma je važno da trudnicama koje su u prethodnim danima pretrpele velik stres obezbedimo zdravstvenu i psihološku podršku i pomognemo im da lakše prebrode kriznu situaciju.

S obzirom na to da mnoge od njih nisu u mogućnosti da posete svog ginekologa i da su uplašene kako za svoje, tako i za zdravlje bebe, telefonski razgovor sa ginekologom je od ključne važnosti.

Linije BEBAC CALL CENTRA su namenjene isključivo trudnicama koje su ugrožene poplavama, te vas molimo da linije budu rasterećene i da ne zovete ukoliko ne postoji objektivna potreba.

-- Roditeljski portal Bebac oformio je i centar za pronalaženje smeštaja za ugrožene trudnice i roditelje sa malom decom iz evakuisanih poplavljenih područja --

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: