Petak, 27.02.2015.

11:42

Najplemenitiji podvig godine

Izvor: B92

Najplemenitiji podvig godine

Ko spase tuđi život nije običan čovek, a mnogi su u svojoj humanosti ostali anonimni i zato postoji tradicionalna akcija za "Najplemenitiji podvig godine"."Večernje novosti" su juče u Skupštini grada 52. put dodelile zlatne i specijalne plakete onima koji to najviše zaslužuju - onima koji su rizikovali sopstvene živote da bi sačuvali tudje. Plemenite ljude je izabrao specijalni žiri na čijem je čelu bio akademik Matija Bećković. Protekle godine u Srbiji je najplemenitija bila profesorka geografije iz Vladičinog Hana Suzana Stanković. Ona je svojoj učenici Milici, koja je teško povređena u saobraćajnoj nesreći, donirala kožu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: