Sony Xperia Z Ultra dobija dostojnog naslednika?

I dok Sony polako priprema teren za predstavljanje modela Xperia Z3, pojedine glasine koje stižu iz Kine tvrde da kompanija na svom meniju ima i nešto znatno veće.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 26.07.2014.

12:31

Default images

Renderi navodnog modela Xperia T3X, fableta koji bi možda trebalo da nasledi model Z Ultra, pojavili su se na sajtu Digi-wo.com zajedno sa nekim priličnom impresivnim specifikacijama.

Renderi prikazuju uređaj koji je skoro bez vidljivih ivica sa ekranom od 6.14 inča – u pitanju je Sonyjev 2.560 x 1.152 Trimaster EL OLED displej. Ovo bi mogao da bude prvi displej ovog tipa za uređaje koji su manji od onih za koje se ovi displeji trenutno proizvode – od 7.4 do 25 inča.

Fotografije takođe prikazuju i masivan foto senzor na zadnjoj strani uređaja, možda čak i veći od onog koji se može videti na Nokia Pureview modelu, a glasine tvrde da bi trebalo da ima 22 megapiksela.

Ukoliko su ovi renderi istiniti, Sony bi mogao da pokuša da ovaj uređaj ponudi i kao adekvatnu zamenu za kameru s obzirom na veliki broj dodataka koji se mogu videti na slici.

Glasine takođe spominju 64-bitni octa core Snapdragon 810 procesor koji će se nalaziti unutar kućišta dimenzija 69.5 x 150.1 x 7.9mm.

Saznajte naše utiske nakon testiranja modela Sony Xperia Z Ultra

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: