Zanimanje budućnosti - IT stručnjak

Kancelarija za mlade Beograda pokrenuće 18. i 19. septembra novi ciklusu seminara i radionica o informacionim tehnologijama koje organizuje u saradnji sa Centrom za savremeno obrazovanje.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 10.09.2013.

12:38

Default images

Kako se navodi u saopštenju Kancelarije, prvi seminar u nizu nosi naziv "Zanimanje budućnosti - IT stručnjak" i posvećen je promovisanju najnovijih trendova u IT industriji, zanimljivim temama iz IT sveta, kao i stručnom usavršavanju i edukaciji mladih ljudi kroz niz interaktivnih predavanja iskusnih stručnjaka velikih IT kompanija.

Gosti-predavači su kompanije S&T i Eunet, a njihovi zaposleni će prisutnim mladim ljudima preneti iskustva rada na velikim IT projektima, dati im savete za uspešno bavljenje i dalju edukaciju iz oblasti IT-a.

Budućnost tržišta ERP sistema, savremena softverska rešenja, cloud programiranje i administracija velikih sistema samo su neke od tema o kojima će biti reči.

U okviru seminara održaće se i stručna radionica "HR zapošljava", gde se u razgovoru sa HR menadžerom kompanija učesnica simulira intervju za posao.

Prisutni će saznati kako izgleda profil budućeg IT stručnjaka, naučiti kako se piše kvalitetan CV, koje su najčešće greške kandidata i kako se ponašati na razgovoru za posao.

Seminar se održava u terminu od 14.30 do 17.00 sati, u Info room-u Studentski trg broj 5.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: