Velike promene na Google Plusu

Google već neko vreme radi na tome da objedini svoje servise, odnosno iskustva korisnika na svakom od njih.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 11.04.2012.

15:49

Default images

Zbog toga, Google danas predstavlja novu, "funkcionalniju i fleksibilniju" verziju Google Plusa.

Umesto statičnih ikona na vrhu sada se nalazi dinamična traka aplikacija, a korisnici mogu prevlačiti aplikacije i poređati ih kako žele. Pored toga, mogu i prikazati ili sakriti neke od aplilkacija prevlačeći ih u More odeljak.
Photo: Google
Među novinama su i fotografije u punom formatu, a Google + Hangouts dobio je svoju stranu.

"Fokusirajući se na vas, ljude do kojih nam je stalo, i stvari koje vas zanimaju, unaprediđujemo sve one opcije koje ste već zavoleli, od pretrage i mapa, do Gmaila i Youtubea. Današnjim fundamentalnim promenama idemo još bržim korakom ka jednostavnijem i lepšem Googleu", navodi se u zvaničnom saopštenju.

Novi Google Plus korisnicima stiže narednih dana, a ukoliko su vam potrebne dodatne informacije pogledajte priloženi video ili potražite informacije na www.google.com/+/learnmore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: