Tehnopolis

Petak, 26.06.2009.

18:41

Cene Windows-a 7

Koliko će koštati Windows 7? Microsoft je upravo objavio pretplatne cene - postojeći korisnici Windows-a XP i Viste mogu da uplate novi Windows 7 Home za 49 dolara, dok će ih Windows 7 Professional koštati $99.

Izvor: PC Press

Izvor: B92

Default images

Kada 22. oktobra izađe na tržište, Windows 7 Upgrade za Home Premium će koštati 119 dolara, upgrade profesionalne verzije će koštati 199 dolara a Ultimate verzije $219. Oni koji nemaju prethodnu verziju Windows-a za ove verzije će plaćati 199, 299 odnosno 399 dolara.

Svi ovi podaci se odnose na Ameriku - evropske cene tek treba da budu objavljene, pošto će se na našem kontinentu prodavati posebna verzija bez browser-a, zbog ograničenja koja je nametnula Evropska komisija.

Priča se da će u Evropi Microsoft ponuditi punu verziju po ceni upgrade-a, pošto će biti teško upgrade-ovati instalaciju i u toku tog procesa odstraniti iz nje Internet Explorer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: