Hoćete PlayStation 5 sa domaćih oglasa? Važi, spremite više od 1.000 evra

Sony PlayStation 5 je od nedavno u prodaji, a nestašica zaliha već vlada širom sveta. Oni koji su naručili konzolu mnogo ranije (pre-order), uspeli su da dobiju svoj primerak.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 26.11.2020.

10:21

Hoćete PlayStation 5 sa domaćih oglasa? Važi, spremite više od 1.000 evra
Foto: depositphotos/DecaStock

Ukoliko niste među takvima, a ipak ne možete da se strpite da se zalihe dopune, najverovatnije ćete se okrenuti oglasima.

Tamo će vas, naravno, sačekati ponuda. Ne tako velika, tek 5-6 primeraka, ali ima ih.

Jedini problem je što koštaju od 1.000 evra, pa naviše. Poređenja radi, PlayStation 5 u pretprodaji, u radnjama elektronike, košta oko 550 evra.

Mada je istina da tržište diktira cene, a tražnja i ponuda su u "večitoj trci", ipak moramo da primetimo kako najskuplja konzola košta čak 1.600 evra, a najjeftinija 999.

Naravno, ovde govorimo o PS5 konzolama koje prodavci mogu da vam pošalju ili odmah, ili u roku od 7 dana, a ne o pretprodajama.
Foto: Depositphotos/yalcinsonat1
Šta pišu prodavci?

I prodavcima je, svakako, jasno da će mnoge ovolike cene začuditi, pa su se potrudili da objasne.

"Znam koja je cena nove konzole, znam i za koliko je nudim. Ako mislite da ćete dobiti konzolu po nabavnoj ili nešto višoj ceni, nećete. Ja sam konzolu preorderovao pre dva meseca, u celosti je isplatio dobavljaču pre dva meseca i dobio sam je na vreme. To zašto vi niste, nije moj problem i ja za to ne moram i, iskreno, ne želim da znam", piše jedan prodavac u opisu oglasa.

"Molim Vas da se pre komentarisanja cene, informišete o tržišnoj ceni uređaja koji su dostupni za kupovinu širom Evrope i Sveta. Oni koji misle da će kupiti soni za 500€, neka sačekaju Mart ili April sledeće godine. Ima 'prodavaca' koji će Vam sledećih par meseci obećavati nabavke i količine, ali posle par dana uverićete su da su to prazne priče", objasnio je drugi.

"Konzole lično kupujem u Nemačkoj i šaljem, nisu otvarane, konzole su tihe i sa pečatom", jasan je treći prodavac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: