NOA telefoni stigli u Srbiju

Mobilni telefoni NOA zvanično su stigli u Srbiju, a u njihovoj ponudi će se naći šest pristupačnih modela.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 14.12.2018.

18:30

NOA telefoni stigli u Srbiju
NOA Element N7

Ponuda ovog brenda obuhvata tri serije: premijum - NOA Element, zatim "ulazne" modele namenjene onima koji se prvi put susreću sa mobilnom tehnologijom - NOA Core i uređaje otporne na udarce i nepovoljne vremenske uslove iz serije NOA Rugged.

Na našem tržištu biće dostupni uređaji serija Core i Element, kao i flegšip NOA N10, dobitnik EISA Best Buy Smartphone nagrade. Iz premijum serije biće dostupni NOA N7 i NOA N1, zatim modeli Core L12, L11SE i Android NEXT SE.
NOA Element N10
NOA korisnicima telefona svoje premijum serije nudi i NOA Element Premium Care uslugu, koja podrazumeva to da su tokom prvih 12 meseci garancijom obuhvaćene i nepredvidive štete nastale nepažnjom korisnika, uključujući štetu nastalu usled pada ili delovanja mehaničke sile.

NOA je brend hrvatskog proizvođača mobilnih telefona i tableta iz Koprivnice, koji svoje proizvode plasira na tržištima EU, Albanije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Rusije.
NOA Core L12

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: