Samurajski Ghost of Tsushima dobio prvi gejmplej trejler

Samuraji su ponovo u modi, viđamo ih kao glavnu temu u velikom broju igara poput nedavno predstavljenog nastavka Soulslike avanture Nioh, a osim toga nam je Sony na E3 prikazao i prvi gejmplej snimak za Ghost of Tsushima.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 13.06.2018.

16:59

Samurajski Ghost of Tsushima dobio prvi gejmplej trejler
Foto: Youtube Printscreen

Ova avantura nas vodi na Daleki istok, u period invazije Mongola i njihovog haranja feudalnim Japanom. Mi smo u ulozi jednog od nekolicine preostalih samuraja koji iz pepela kreće u osvetu i borbu za oslobođenje Japana, piše Play.co.rs

Trejler nam u trajanju od skoro 9 minuta prikazuje da igra grafički izgleda predivno sa predelima prepoznatljivim za Zemlju izlazećeg sunca, ali ono što nas više interesuje je borbeni sistem u igri. Mehanika borbe je odlično odrađena i sem klasične makljaže možemo videti i neke završne poteze koje samuraj koristi u borbi.

Pred kraj videa možemo videti i boss bitku za čije se potrebe perspektiva blago menja iz trećeg lica u onu koju smo navikli da viđamo u tabačinama.

Ghost of Tsushima nam dolazi od strane kreatora Infamous franšize, studija Sucker Punch, i biće Playstation ekskluziva, ali trenutno nije poznato kada je možemo očekivati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: