Tehnopolis

Sreda, 05.07.2017.

15:45

Android O stiže do kraja septembra ove godine

Kompanija Google polako privodi kraju razvoj mobilnog operativnog sistema Android 8.0, poznatog još i kao Android O. Iako tačan datum lansiranja još nije poznat, nedavno je saopšteno da će se dogoditi do kraja trećeg kvartala 2017.

Izvor: B92

Android O stiže do kraja septembra ove godine
Foto: DetroitBORG / Youtube screenshot

Android O će prvo stići na Googleove uređaje Pixel i Pixel XL, kao i sve Nexus uređaje, prenosi portal nextpowerup.com.

Ne zna se koji će biti pun naziv novog operativnog sistema, ali ako je verovati glasinama koje trenutno kruže internetom, u pitanju bi mogli da budu nastavci Oreo ili Oatmeal Cookie.

Kada je reč o novim funkcijama, tu su Picture-in-Picture mode, Notification Dots, poboljšana selekcija tekstova, poboljšane notifikacije, autofill opcija, app bedževi i još mnogo toga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

13 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

8 h

Podeli: