Android 7.1 stiže na Nexus uređaje u decembru

Googleov operativni sistem Android 7.1 trenutno koriste samo Pixel telefoni, ali oni još nisu dostupni na tržištu.

Tehnopolis

Izvor: Klix.ba

Subota, 15.10.2016.

09:59

Android 7.1 stiže na Nexus uređaje u decembru
Foto: YouTube Screenshot

Međutim, prvo veliko ažuriranje Android Nougata će stići na Nexus uređaje početkom decembra.

Beta verzija za Android 7.1 će prvo biti dostupana za Pixel C, Nexus 5X i 6P uređaje ovog meseca, najavio je potpredsednik Android inženjeringa Dejv Burk.

"U početku ćemo ponuditi Developer Preview verziju za Nexus 5X, Nexus 6P i Pixel C uređaje. Finalna verzija Androida 7.1.x će stići početkom decembra na sve uređaje koji ga podržavaju, Nexus 6, 5X, 6P, 9, Player, Pixel C i Android One uređaje, kao i Pixel i Pixel XL uređaje", izjavio je Burk.

Kada je rieč o uređajima koji nisu Googleovi, oni će dobiti Android 7.1 u narednim mesecima.

Naravno, kupci Pixel smartfona će videti nešto drugačiji Android 7.1 u odnosu na ostale. Neke mogućnosti verzije 7.1 kao što su Night Light i Daydream VR mod, biće dostupne na svim uređajima. S druge strane, Googleov Assitant, Pixel Camera, Smart Storage i Pixel Launcher će biti dostupni samo na Pixel i Pixel XL.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: