Besplatno testiranje Vip mobile mreže mesec dana

Kompanija Vip mobile omogućila je potencijalnim korisnicima da besplatno testiraju njenu mrežu i usluge, bez ikakvih obaveza.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 02.09.2016.

17:00

Besplatno testiranje Vip mobile mreže mesec dana
Foto: Thinkstock / ilustracija

Sve što je potrebno je da dođu u neki od Vip centara, preuzmu karticu sa besplatnim nacionalnim saobraćajem u vidu minuta, SMS-a i brzog interneta, u trajanju od mesec dana. Ukoliko se u tom roku odluče da nastave da je koriste, mogu da potpišu ugovor i zadrže broj, a Vip će im preporučiti najoptimalniju tarifu za njihove potrebe u mobilnoj komunikaciji.

Dodatno, od 1. septembra Vip mobile ukida troškove za uspostavu poziva kao i za pozive ka korisničkom servisu, za sve svoje korisnike To znači da će u postpejdu minuti van paketa biti jeftiniji, dok će u pripejdu dopuna trajati duže, i sve to uz besplatnu korisničku podršku 24/7.

,,Ovo je prvi put na domaćem tržištu da korisnici mogu da, bez ikakvih obaveza i troškova, isprobaju usluge jednog mobilnog operatera pre nego što se odluče da mu poklone poverenje. Sigurni smo u kvalitet naših usluga i mreže, pa želimo da se i budući korisnici u to uvere iz prve ruke. Takođe, prvi smo ukinuli i određene nadoknade kako bi našim korisnicima omogućili da pričaju više, za isti novac. Ovom ponudom želimo da promenimo postojeću praksu na bolje i podstaknemo konkurentnost tržišta’’, izjavio je Dejan Turk, CEO kompanije Vip.

Korisnicima koji se ne odluče da potpišu ugovor, kartica će automatski biti ukinuta nakon isteka probnog perioda, bez ikakvih troškova i potrebe da dolaze na prodajna mesta. Više informacija na www.vipmobile.rs, besplatnim pozivom korisničkog servisa na broj 060/1234, kao i u Vip centrima širom Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: