CSGO Šampionat: Srbiji 13. mesto

Iako nismo očekivali specijalne rezultate od naše reprezentacije na svetskom prvenstvu koje se održava u Srbiji, možda smo ipak priželjkivali nešto malo bolji plasman.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 09.10.2015.

20:17

Default images

Bilo kako bilo, naša reprezentacija završila je takmičenje već u grupnoj fazi i time se plasirala na 13. mesto od ukupno 15 ekipa koje učestvuju na svetskom šampionatu.

U našoj grupi našli su se još Švedska, Indonezija i Nemačka, a naša reprezentacija izgubila je rezultatom 16:7 na Infernu od Švedske i 16:9 na Mirage od Indonezije, time zauzevši poslednju poziciju u grupi A. Kassad, Dimke, 1NTEL, emi i K1ng0r činili su našu postavu koja ipak nije uspela da zabeleži bolji rezultat i obezbedi makar utešnu nagradu od 2500$ koja sleduje za pozicije 5. do 8.

Bez obzira na sve, čestitke našim momcima na borbenosti, a mi pratimo i dalje turnir na kojem su za sada dalje otišli Nemačka, Švedska, Rusija i Kirgistan, a trenutno je na dobrom putu i Francuska.

Izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: