The Witcher 3 izgleda bolje nego ikada VIDEO

Ako ovih dana planirate da igrate The Witcher 3 na PC-u, obavezno morate dati šansu Halk Hoganovom projektu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 30.12.2020.

13:17

Default images

Ovaj mod uvodi ovu igru u Ultra HD eru i nudi kvalitetnije teksture, poboljšane modele karaktera u većini regija unutar video-igre. Svi korisnici modernih grafičkih karti moraju da testiraju ovaj mod.

Na snimku koji možete da pogledate ispod teksta, Halk je predstavio poboljšane modele i teksture za hranu, pijace i životinje,p renosi play.co.rs.

HD Reworked Project NextGen (puno ime projekta), definitivno će poboljšđati Witcher 3 vizuale i nećemo više videti loše teksture i modele sa malim brojem detalja.

Kreator je pomenuo da čeka odgovor od CD Projekt RED-a o mogućoj saradnji, kada dođe vreme da igra bude ažurirana za konzole nove generacije PS5 i Xbox Series X/S i PC. Možda Halkove poboljšane teksture postanu zvanični sadržaj, ali kompanija trenutno ima druge brige kojima se mora pozabaviti.

Trenutno, Halk Hoganov HD Reworked Project za The Witcher 3 je nešto najbliže Ultra HD remasteru za PC korisnike. Ako želite da testirate mod, preuzmite ga na ovom sajtu, a kreator je obaćao da će nova poboljšanja i dodaci stizati i sledeće godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: