Tehnopolis

Ponedeljak, 22.06.2020.

11:34

Potpuno novi Sony PlayStation 5 dashboard: Kakve promene uvode?

Sony PlayStation 5 je konačno predstavljen prošle nedelje, i šta god da se pretpostavljalo o njegovom dizajnu, možemo se svi složiti da niko nije očekivao izgled koji je predstavljen. Sada je šef UX dizajna kompanije PlayStation najavio da isto možemo očekivati i kada je u pitanju njegov korisnički interfejs.

Izvor: PC Press

Potpuno novi Sony PlayStation 5 dashboard: Kakve promene uvode?
Foto: Getty Images, Kevork Djansezian / Staff

Na pregledu koji smo mogli da vidimo prošle nedelje, viđena je brza demonstracija početnog ekrana PS5 konzole.

Na LinkedInu je objavljeno da će Sony napraviti 100% remont korisničkog interfejsa, ali i da ćemo videti neke nove koncepte, piše PC Press.

PlayStation 5 OS je suptilniji, i svaki piksel je promenjen u odnosu na prošlu generaciju konzola.

Igrači će se suočiti sa novim vizuelnim jezikom i potpunim preoblikovanjem korisničkog interfejsa.

Jedino je sigurno da nas čeka mnogo iznenađenja, iako se tačan datum još uvek ne zna, sigurno je da PlayStation 5 krije još mnogo toga o čemu će se tek pričati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

22 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: