Najzgodniji par na svetu nikada nije bio srećniji

Trenutno najzgodniji glumački par na svetu, Sofija Vergara i Džo Manganielo zajedno su proslavili Dan zahvalnostu u krugu porodice i prijatelja.

Izvor: B92

Petak, 28.11.2014.

09:37

Default images

Koliko njihova veza postaje ozbiljna pokazuje i to da sve češće provode vreme u krugu prijatelja i porodice, a od nedavno i sama Vergara počela je da objavljuje njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Iako su mnogi komentarisali da se na fotografiji Sofija i Džo ponašaju kao da su sami, budući da se zgodna brineta naslonila na grudi svog dečka, pored njih pozirali su i Sofijin sin Manolo i rođaka Klaudija Vergara. Par se zabavlja od jula meseca ove godine, a od samog početka sve je u njihovoj vezo krenulo ozbiljno. Sofija je okončala veridbu sa Nikom Loebom i ubrzo nakon toga upecala najpoželjnijeg neženju u Holivudu.

Ova glumica ima mnogo razloga za osmeh, pored toga što je zadovoljna u ljubavi, ona je i najplaćenija televizijska glumica na svetu, poseduje svoj brend odeće i svoju liniju parfema. Izgleda da se u njenom životu odvija sve kako treba.

@cdvergara ❤️❤️❤️

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: