JJ u četvrtfinalu na Aravan Rezai

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u četvrtfinale Mastersa u Madridu, gde je u petak očekuje duel sa Francuskinjom Aravan Rezai.

Izvor: LB

Četvrtak, 13.05.2010.

22:55

Default images

JJ je do sada dva puta igrala sa Francuskinjom i za sada ima maksimalni učinak, pošto je dva puta eliminisala Rezai sa WTA turnira u Dohi. Prvi put 2007. godine rezultatom 6:1, 6:2, a potom i tri godine kasnije sa 4:6, 6:4, 7:5. Meč između Jelene Janković i Aravan Rezai igraće se u večernjem terminu, na stadionu ’Aranča Sančez Vikari o’ i neće početi pre 20 časova.

Jelena, koja je trenutno četvrta na WTA listi, u trećem kolu je lako savladala Španjolku Anabelu Medinu Gariges sa 6:2, 6:0, dok je njena protivnica, koja je 24. igračica na svetu, eliminisala Nemicu Andreu Petković sa 6:4, 7:6.

Četvrtfinalni parovi:

Nađa Petrova (Rusija) – Lusi Safarova (Češka)
Jelena Janković (Srbija) - Aravan Rezai (Francuska)
Venus Vilijams (SAD) – Samanta Stosur (Australija)
Na Li (Kina) – Šahar Per (Izrael)


WTA turnir u glavnom gradu Španije ima nagradni fond od 3,5 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: