Antić: „Žigić će obeležiti SP“

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić izjavio je da je uveren da će predstojeće Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi obeležiti Nikola Žigić.

Izvor: JT

Nedelja, 09.05.2010.

10:38

Default images

„Srbija će daleko dogurati na Mundijalu, a Žigić će bez ikakve dileme biti jedna od zvezda šampionata”, rekao je Antić za španski nedeljnik „Don Balon“, a prenose „Večernje novosti”.

Kormilar ‘orlova’ je, takođe, istakao da ne razume zašto Žigića trener Valensije Emeri Unaj tako retko koristi.

Žigić donosi mnogo svakoj ekipi, on je izuzetno koristan u svakoj fazi igre, kako u napadu, tako i u odbrani”, naglasio je Antić, “Uprkos svojoj visini ima zavidnu brzinu, kvalitet, uvek radi za dobrobit ekipe, a povrh svega gladan je golova i pobeda. Jednostavno, uvek želi da trijumfuje”.

U tekstu „Don Balona“ se naglašava da slično mišljenje kao Antić imaju i mnogi navijači Valensije koji Žigićev učinak ove i prethodnih sezona opisuju rečenicom ‘malo igra, a mnogo golova daje’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: