Viznevski: "Ne podleći pritisku"

Plejmejker Makabija Endru Viznevski ceni Partizan, ali se nada da će se njegov tim plasirati na fajnal-for Evrolige.

Izvor: S O

Nedelja, 28.03.2010.

22:42

Default images

Izuzetno cenim trenera Vujoševića, koji godinama radi neverovatan posao, pravi sjajne rezultate, a u isto vreme ’izbacuje’ odlične igrače. Ipak, treba da se okrenemo svojoj igri, da pokušamo da ne podlegnemo utisku, a to znači da odigramo kao u prvom poluvremenu prve utakmice i u celoj drugoj. Ukratko, da pobedimo dva puta, i eto nas na fajnal-foru. Ovo poslednje je šala, lako je reći".

“Kada sam bio u Zvezdi i Ciboni, nisam imao prilike da igram u ’Areni’ protiv Partizana, ali vrlo dobro znam kakvi su njihovi navijači i kakvu atmosferu mogu da naprave“, dodao je Viznevski za „Večernje novosti“.

Na pitanje da li je bilo straha posle prve utakmice, Viznevski odgovara:

„Ne, nije. Znali smo da smo loše odigrali u drugih 20 minuta i dopustili Partizanu da preokrene rezultat. Sada je meč-lopta na njihovoj strani, a to znači i veći pritisak jer ako bar jednom izgube, opet smo mi u ’prednosti’“.

Crvena zvezda, bivši klub Vizneskog, nije baš u najboljoj poziciji.

„Čuo sam. Šteta. Klub s velikom tradicijom. Ne bih da se prisećam pojedinih momenata. Kažem, šteta. Kontaktiram sa bivšim saigračima iz Zvezde, Vujom (Subotićem), Lepim (Lepojevićem) i Slavkom (Stefanovićem). Bili smo prošle godine zajedno na večeri u Rusiji. Fenomenalno. Takođe sa Jerom (Jeretinom)“, kaže Amerikanac za "Novosti".

Treći meč četvrtfinalne serije Evrolige Partizan – Makabi igra se u utorak u Areni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: