Venger: Sančes ide, ja ne

Menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je da je izvesno da će Aleksis Sančes napustiti klub ili u januaru ili na leto.

Izvor: B92

Subota, 13.01.2018.

13:15

Venger: Sančes ide, ja ne
Getty Images

Sančes ima ugovor do leta na Emirejtsu, a za njega su zaintersovani i Mnačester Junajted i Mančester Siti.

Venger je rekao da Čileanac ne želi da da obnovi ugovor i otkrio da 'Tobdžije' žele da zadrže Ezila.

Čini se da Sančez neće obnoviti ugovor. Ono što možemo da uradimo jeste da zadržimo mi zadržimo Vilšira, a ako budemo imali šansu i Ezila.

Razgovaram sa njim i još postoji realna šanda da ostane", rekao je Venger koji je dodao da je sada optimističniji nego prošlog leta:

Ovi momci žele da pobeđuju, kao i da dobro zarađuju. Oni žele ovu dobitnu kombinaciju, koje veliki klubovi mogu da im daju. Ezil je osvojio trofej sa Arsenalom i on želi da se bori za titulu u Premijer ligi i to je normalno kada si na takvom nivou," zaključio je Venger.

"Uvek sam lojalan, tu sam već 21 godinu", istakao je Venger, a na pitanje da li će razmišljati o odlasku na kraju sezone, Francuz je rekao da neće ići nikuda.

"Moj ugovor objašnjava to", ukazujući na činjenicu da traje i za sledeću sezonu.

"Da li sam ikada otišao? Nikada. "Da li bi promenio naviku života u leto 2018? "Zašto bih se menjao?", bio je jasan Venger.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: