ANKETA: A, zašto ti ne ideš na utakmice?

Jedna od mnogih boljki srpskog fudbala jeste ona sa mizernim brojem navijača koji uživo na stadionima prate utakmice Superlige.

Izvor:

Sreda, 22.11.2017.

12:00

ANKETA: A, zašto ti ne ideš na utakmice?
crvenazvezdafk.com

Naš nacionalni šampionat jedan je od najslabije gledanih u Evropi, ali i na svetu, a faktora za takvo stanje stvari ima nekoliko.

Situacija je drugačija jedino kada su u pitanju evropske utakmice, proslava titule ili večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana.

Ipak, kada su crno-beli u pitanju situacija postaje alarmanta i za mečeve u takmičenja pod okriljem UEFA jer se, sudeći prema dinamici prodaje karata, na možda presudnom duelu za proleće u Evropi, na susretu između Partizana i Jang Bojsa biti oko 20.000 navijača.

Otprilike isto onoliko koliko ih je bilo na meču identične važnosti pre dve godine, kada je u Humskoj gostovao Augzburg.

Da li vi idete na utakmice domaćeg prvenstva? Ako ne, recite nam u našoj anketi šta je glavni razlog da ne posećujete stadione širom Srbije?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

250 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: