Modrić: Visok rezultat, ali može da bude varljiv

Kapiten Hrvatske Luka Modrić rekao je da bi bila tragedija ako bi njegova ekipa ispustila prednost od 4:1 protiv Grčke u baražu za plasman na Svetsko prvenstvo.

Izvor: B92, Beta

Petak, 10.11.2017.

09:23

Modrić: Visok rezultat, ali može da bude varljiv
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

"Ne smemo ovo da propustimo, 4:1 je stvarno veliki rezultat i bila bi tragedija da ovo upropastimo", rekao je Modrić, prenosi Hina.

Hrvatska je u Zagrebu pobedila Grčku sa 4:1 u prvoj utakmici baraža za plasman na Svetsko prvenstvo 2018. Revanš se igra u nedelju u Atini.

"Odigrali smo vrhunsku utakmicu i presrećni smo zbog rezultata. Šteta za gol koji smo primili, praktično iz njihovog prvog udarca na gol. Mogli smo i mi još koji pogodak da postignemo, ali nećemo se buniti. Da nam je neko ponudio 4:1 pre utakmice, sigurno bismo to prihvatili", rekao je Modrić.

On je, ipak, upozorio da posao još nije završen.

"Ne smemo pasti u euforiju. Završili smo tek pola posla, jer 4:1 je veliki rezultat, ali zna biti varljiv, ako ne odigramo kao u Zagrebu. Moramo dobro da se odmorimo i odigramo još jednu ovakvu, veliku utakmicu", rekao je Modrić.

Da je odigrano tek prvo poluvreme slaže se i selektor Hrvatske Zlatko Dalić.

"Ovo je samo prvo poluvreme. Ne smemo da se opustimo. U Grčku idemo kao da je 0:0. Ništa nije gotovo. Znam da je sad euforija, ali euforija ne pobeđuje", rekao je Dalić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: