Nedelja, 01.12.2013.

08:20

Zorana prva na svetskoj rang listi

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović zauzima prvo mesto na najnovijoj svetskoj rang listi u kategoriji vazdušni pištolj sa 2221 bodom.

Izvor: MN

Default images

Ona takođe zauzima drugo mesto u kategoriji malokalibarski pištolj.

Andrea Arsović nalazi se na drugom mestu svetske rang liste u gađanju MK puškom trostav, a na šestoj poziciji u kategoriji vazdušna pušika, dok Ivana Maksimović u istoj katgoriji zauzima drugo mesto.

Zorana Arunović ostvarila je dve pobede na takmičenju u Đeru, a na redu su dva veoma važna takmičenja – Trofej Mladosti u Zagrebu sedmog i osmog decembra i Internacionalno prvenstvo Beograda 14. i 15. decembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: