Klop: Neverovatna utakmica mog tima

Trener Borusije Dortmund Jirgen Klop smatra da je njegov tim odigrao neverovatan meč protiv Real Madrida.

Izvor: AK

Sreda, 24.04.2013.

23:40

Default images

Borusija je sa četiri gola Roberta Levandovskog deklasirala španskog giganta 4:1 i nalazi se na korak od finala Lige šampiona.

"Prvih 25 minuta smo bili sjajni, a onda smo izubili igru. Rekao sam momcima na pauzi da možda misle da je sudija pogrešio (tražili penal nad Rojsom pre gola Ronalda, prim. aut), ali da smo mi u prošloj utakmici protiv Malage imali pogrešnu odluku u svoju korist", rekao je Klop.

Borusija je dominirala veći deo meča, ali je nakon svoje greške, tačnije Matsa Humelsa, dozvolila Realu da izjednači u finišu prvog poluvremena.
"Neverovatno sjajna utakmica mog tima. Veoma je teško igrati protiv Real Madrida jer su oni veoma snažni i brzi, briljantni su iz kontra-napada", rekao je Klop.

Revanš meč između Borusije i Reala igra se u Madridu narednog utorka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: