“Nole nije naučio ništa ove godine”

Od početka ove godine najbolji srpski teniser, a uskoro, nadamo se, i svetski, Novak Đoković ne zna za poraz.

Izvor: B92

Nedelja, 15.05.2011.

12:20

Default images

Poslednjih nedelja pokazao nam je da ne postoji situacija iz koje ne može da se izvuče, a to se najbolje videlo i u subotnjem meču u polufinalu Mastersa u Rimu sa Britancem Endijem Marijem.

Iako je lako došao do vođstva u setovima Đoković je izgubio drugi, a baš kada je izgledalo da Mari ima prednost, naš teniser je uvek smogao snage da sve razuveri u to i na kraju je trijumfovao.

Odmah posle meča, Đokovićev dobar prijatelj hrvatski teniser Ivo Karlović je na svojoj stranici na društvenoj mreži Twitter napisao sledeće:

Kažu da se uči iz grešaka. Ako je tako, Nole nije naučio ništa ove godine”.

Tom rečenicom, Karlović je na zanimljiv način opisao igru trenutno drugog tenisera sveta, a samo se nadamo da će tako nastaviti i dalje, počevši od finala Mastersa u Rimu, protiv Rafaela nadala, u nedelju od 16.15, uz direktan prenos na televiziji B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: