Partizan dobio Rabotnički

Fudbaleri Partizana pobedili su golom Klea iz penala Rabotnički u prvom trening meču ovog leta.

Izvor: AK

Nedelja, 20.06.2010.

21:24

Default images

Srpski šampion i makedonski vicešampion su na stadionu Partizana igrali četiri puta po 20 minuta, a jedini gol Kleo je postigao u 18. minutu sa bele tačke.

Aleksandar Stanojević meč je počeo sa sledećom postavom: Radosavljević, Neziri, Krstajić, M. Jovanović, Stevanović, B. Jovanović, Marčeta, S. Ilić, Tomić, Šćepović, Kleo.

Na klupi su bili: Živković, Stanković, Nastasić, Kamberović, Popara, Davidov, Moreira, Brašanac, Galešić, Aškovski, B. Ilić, Apolon i Mijić.

Pored Nezirija, šansu je dobio i Goran Galešić koji je tek stigao u Humsku, a Lamin Dijara je otputovao na jednogodišnju pozajmicu u UAE. U timu je bio i Gruzijac Apolon Lemondžav sa kojim "crno-beli" neće potpisati ugovor.

“Crno-beli” 24. juna putuju u Austrijski Zefeld gde će odraditi završni deo priprema pred novu sezonu koju će početi 13. jula u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Partizan će u Austriji odigrati četiri meča, a rivali su Mlada Boleslav (Češka), Leh (Poljska), Insbruk (Austrija) i Rapid (Rumunija).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: