Lotito: "Kolarov nije na prodaju"

Predsednik Lacija Klaudio Lotito potvrdio je da Aleksandar Kolarov nije na prodaju jer ne želi da se odrekne jednog od najboljih levih bekova na svetu.

Izvor: AK

Utorak, 08.06.2010.

20:58

Default images

Prema pisanjima italijanskih medija, Lotito je rekao da za njega nema ponuda, uprkos interesovanju Reala i Mačester Sitija, dok Inter i Bajern "vrebaju iz senke".

Lotito, inače poznat po kontroverznim izjavama, navodno tvrdi da je "Srbin verovatno najbolji levi bek na svetu i za 15 miliona, koliko Laciju nude za njega, ne bi prodao ni kopačke Kolarova".

Nedavno su mediji preneli izjavu Lotita prema kojoj je on odredio cenu od 25 miliona evra za Kolarova, a samo nekoliko dana kasnije, i izjavu Kolarova da je odbio da potpiše novi ugovor koji su mu ponudili "nebeskoplavi" i da želi da pređe u Real.

Kolarov se trenutno nalazi u Južnoj Africi sa reprezentacijom Srbije koja učestvuje na Svetskom prvenstvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: