Entoan Voker plaća 900.000 dolara

Bivša NBA zvezda Entoan Voker pristao je da plati više od 900.000 dolara koje duguje kazinima u Las Vegasu, kako bi izbegao krivični postupak.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.11.2009.

22:20

Default images

Voker nije prisustvovao ročištu na kome je njegov advokat Džonatan Pauel izneo plan za vraćenje novca kazinima ’Sizar Palas’, ’Planet Holivud’ i ’Red Rok Rezort’. U ponedeljak je, na sudu u Las Vegasu, dogovoreno da će Voker u sledećih pet godina tim kazinima plaćati oko 13.000 dolara mesečno.

Pauel je 33-godišnjeg Vokera na sudu opisao kao nezaposlenog bivšeg košarkaša, koji se nada da će u skorije vreme naći angažman u SAD ili u Evropi. Voker bi u tom slučaju mesečno vraćao 21.400 dolara, pa bi svoja dugovanja izmirio u naredne tri godine.

O ovome trenutno pregovaramo“, rakao je Vokerov advokat sudiji.

Košarkaš duguje ukupno 905,050 dolara uključujući i 135.000 dolara za kauciju koja je plaćena nakon njegovog hapšenja u julu u hotelu na jezeru Taho.

Ovo je Vokerov trijumf, jer je izbegao krivični postupak. Istovremeno ovo je i pobeda društva, pošto će i oštećena strana biti zadovoljena”, rekao je tužilac Berni Zadrovski.

Voker je u profesionalnoj karijeri nastupao za Boston, Dalas, Atlantu, Majami i Minesotu, ali je bez kluba od 2008. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: