Južna Afrika - Srbija 12. avgusta

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće 12. avgusta prijateljsku utakmicu sa Južnom Afrikom, domaćinom predstojećeg Svetskog prvenstva.

Izvor: B92, Beta

Petak, 10.07.2009.

16:52

Default images

Meč će se, kako je saopšteno na sajtu Fudbalskog saveza Srbije, igrati u Pretoriji na stadionu 'Loftus Versfeld', kapaciteta 51.762 mesta. Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi igraće se od 11. juna do 11. jula 2010. godine, a Srbija se bori da se plasira na drugi uzastopni Mundijal, pošto je trenutno na prvom mestu na tabeli svoje kvalifikacione grupe.

Južna Afrika ne učestvuje u kvalifikacijama, pošto je kao domaćin automatski dobila učešće na turniru.

Ne nedavnom Kupu konfederacija, takođe održanom u Južnoj Africi, domaći fudbaleri zauzeli su četvrto mesto, pošto su u meču za treću poziciju posle produžetaka izgubili od evropskih prvaka iz Španije sa 2:3.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

17 h

Podeli: