Crvena zvezda predstavila Jevtića

Crvena zvezda je u petak zvanično predstavila i osmo ovosezonsko pojačanje, bivšeg fudbalera OFK Beograda Aleksandra Jevtića.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Petak, 10.07.2009.

14:54

Default images

Jevtić je rođen 30. marta 1985. godine i visok je 181cm. Prošao je mlađe selekcije Crvene zvezde, a pre OFK Beograda nastupao je za Smederevo, Mačvu, Borac iz Čačka i Genčerbirligi. Jevtić je izrazio veliko zadovoljstvo zbog povratka među 'crveno-bele', a sportski direktor Ivan Adžić je rekao da je klub doveo pravo pojačanje za predstojeće evropske mečeve.

Jevtić se ekipi priključio još na pripremama u Ivanjici, tako da je imao prilike da se upozna sa saigračima.

Posle omladinskog staža u Crvenoj zvezdi, ostao je žal za dresom prvog tima. Sada kada se ukazala prilika za to, nisam želeo da je ispustim. Zahvalio bi se upravi kluba i stručnom štabu na ukazanom poverenju, a ja, kao i moji drugari, daćemo sve od sebe da opravdamo dato poverenje i da ostvarimo što bolje rezultati u sezoni koja dolazi“, poručio je Aleksandar Jevtić.

Jevtić je potpisao trogodišnji ugovor, s tim što će u prvoj godini biti na pozajmici iz turskog kluba, a posle toga Crvena zvezda ima pravo na otkup ugovora.

Sportski direktor Ivan Adžić, rekao je da je Crvena zvezda dobila pravo i dobro poznato pojačanje, koje dolazi u pravom trenutku pred početak kvalifikacija za Evropu.

Jevtić je još jedan od novih-starih igrača, koji je ponikao u mlađim kategorijama Crvene zvezde. Prethodnu sezonu je odigrao za OFK Beograd, postigao je osam pogodaka i svojim igrama se nametnuo za povratak u naš klub. Radi se o igraču koji ima izuzetne golgeterske sposobnosti i koji je ovoj generaciji jako potreban. Već sada možemo da kažemo da će biti veliko pojačanje za nas“, zaključio je Ivan Adžić.

Sportski direktor Crvene zvezde se osvrnuo i na nastavak prelaznog roka.

Sigurno je da imamo još želja ali bićemo vrlo obazrivi. Nećemo žuriti, jer moramo da kupimo kvalitetne igrače. Čitam i ja štampu i mogu da kažem da su svi ti natpisi još uvek na ’dugačkom štapu’“, rekao je Adžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: