FKCZ: Uvek uz Srbiju

Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da ne opozove svoje prvotimce iz olimpijske selekcije Srbije.

Izvor: B92

Petak, 08.08.2008.

14:29

Default images

Povodom poslednjih, vrlo aktuelnih dešavanja, koja su prouzrokovana odlukom Suda za arbitražu u sportu u Lozani na osnovu spora više klubova sa FIFA, fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da ne povlači svoje igrače iz olimpijske reprezentacije Srbije koja se u ovom trenutku takmiči na Igrama u Pekingu.

Crvena zvezda u potpunosti stoji uz olimpijski komitet Srbije u naporima da se naša država reprezentuje na najbolji mogući način na najvećoj svetskoj smotri sporta. Olimpijske igre su najznačajnije sportsko takmičenje i najbolja prilika za za promociju Srbije i državni i nacionalni interes su pre svega dobri rezultati srpskih sportista u Pekingu.

Iz Crvene zvezde poručuju svojim olimpijcima da se bore i da prikazuju maksimum u dresu sa državnim grbom i tako doprinesu promociji Srbije.

Englezi sude meč u Nikoziji

Prva utakmica drugog kola kvalifikacija za UEFA kup između Apoela i Crvene zvezde igraće se 14. avgusta 2008. godine na stadionu GSP u Nikoziji sa početkom u 20 časova po lokalnom, odnosno 21 sat po srednjeevropskom vremenu.

Utakmicu će suditi engleski arbitri. Glavni je Robert Stajls. Pomagaće mu Ričard Vest i Pol Tirni, dok je četvrti sudija Li Stiven Mejson. Delegat utakmice je Volfgang Tijerihter iz Austrije, a kontrolor suđenja Izraelac Dani Koren.

Iz Uefe je stiglo i podsećanje na odluku od 14. februara ove godine, po kojoj je zbog dešavanja u Solunu Crvena zvezda uz novčanu kaznu dobila i zabranu prodaje i raspodele ulaznica na dve gostujuće utakmice u okviru Uefinih klupskih takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

97 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: