Ponedeljak, 20.03.2023.

09:40

Porter imao poruku za Jokića nakon što je zakucao preko njega VIDEO

Košarkaš Denvera Majkl Porter junior je nakon pobede nad Bruklinom (108:102) objasnio situaciju u kojoj je zakucao loptu preko Nikole Jokića.

Izvor:

Porter imao poruku za Jokića nakon što je zakucao preko njega VIDEO
Foto: Profimedia

Srpski centar je promašio šut sredinom treće deonice, ali čitavu akciju je pratio njegov saigrač koji je uhvatio odbitak i zakucao preko njega.

Po okončanju meča je upitan da li se izvinio Jokiću zbog toga.

"Nisam, samo sam mu rekao: ‘Preko tebe, momče", našalio se Porter.

Trio tima iz Kolorada (Jokić, Porter, Marej) je odigrao sjajan meč u kom su zajedno imali 75 poena.

"Teško je igrati protiv nas kada tako igramo. Dobro je slaviti u gostima protiv tima koji je dobro igrao. Zasigurno nam je trebalo", dodao je Porter.

Pored 28 poena, krilni košarkaš je imao i devet skokova.

"U tome je stvar. Moji šutevi neće uvek ulaziti. Šutevi ekipe neće uvek ulaziti. Moramo da igramo odbranu i cenimo to", zaključio je Porter.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

19 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: