Subota, 04.02.2023.

15:50

Srbija "počistila" Norvešku

Dejvis kup reprezentacija Srbije je sa 3-0 eliminisala Norvešku u kvalifikacijama.

Izvor: SN

Srbija
Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Srbija je duel počela pobedom Miomira Kecmanovića sa lakih 2-0 dozvolivši protivniku tek četiri gema.

Potom se Laslo Đere propisno namučio protiv Viktora Durasovića, ali ipak uspeo da ga savlada posle taj-brejka u trećem setu.

(Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs
Komforna prednost od 2-0 donela je Srbiji šansu da mirnije uđe u meč dublova, pošto su Filip Krajinović i Nikola Ćaćić igrali protiv Viktora Durasovića i Hermana Hejerala i slavili sa 6:4, 3:6, 6:3.

Dobili su prvi set bez većih problema rezultatom 6:4, da bi ih norveški par potom dotukao i izjendačio na 1-1 u setovima dobivši drugi sa 6:3.

Iznenađenja nije bilo, Ćaćić i Krajinović su bili svesni da su favoriti i odigrali na visokom nivou ostvarivši dva brejka za vođstvo od 4:1, koje im je i utabalo put ka pobedi.

Srbija sada ostaje u Svetskoj grupi i čeka žreb na kojem će saznati imena narednih protivnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

23 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: