Obradović: U ovakvom ritmu, važno je ono što je sledeće ispred nas

Trener Partizana Željko Obradović rekao je da njegovu ekipu očekuje neverovatan ritam utakmica u narednom periodu.

Izvor: B92

Subota, 28.01.2023.

16:00

Obradović: U ovakvom ritmu, važno je ono što je sledeće ispred nas
Foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs

Kako je rekao, najvažnija je prva sledeća, protiv Mornara.

"U ovom ritmu utakmica u kom igramo, važno je ono što je sledeće ispred nas. Treba da pripremimo utakmicu protiv Mornara koji kao i svaki tim zaslužuje maksimalno poštovanje. Potom sledi u utorak Asvel ovde i Žalgiris u gostima u petak. Neverovatan ritam i to nije nimalo lako", rekao je Obradović, prenosi klub.

"Naravno da moramo sve da uradimo da održimo svežinu nekim igračima, što znači da minutaža mora biti podeljena u narednim utakmicama", istakao je trener crno-belih.

Košarkaši Partizana pobedili su juče u gostima ekipu Crvene zvezde u evroligaškom derbiju, a već sutra će ponovo na parket dvorane "Aleksandar Nikolić" kada će dočekati Mornar.

Posle 16 odigranih utakmica u ABA ligi, Partizan je prvi na tabeli sa 14 pobeda i dva poraza. Na drugoj strani, Mornar je na 12. poziciji sa skorom 5/10.

"Čeka nas važna utakmica protiv Mornara. ABA liga je najvažnija jer preko nje obezbeđujemo Evroligu. Moramo što bolje da se pripremimo i maksimalno uđemo u taj meč. Svi znaju koliko ekipa Mornara može da bude nezgodna, tako da je veoma važno da ih dočekamo u potpunosti spremni", poručio je košarkaš Partizana Aleksa Avramović.

Utakmica je na programu sutra od 19.00, a zbog zauzetosti Beogradske arene, igraće se u hali "Aleksandar Nikolić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: