Nedelja, 04.12.2022.

21:45

Jovanović: Trenutak u kojem smo igrali nije bio najbolji

Trener Budućnosti, Vladimir Jovanović, prokomentarisao je meč devetog kola ABA lige u kome je njegov tim ubedljivo poražen od Partizana sa 106:77.

Izvor: B92

Jovanović: Trenutak u kojem smo igrali nije bio najbolji
Foto: ABA liga/Dragana Stjepanoviæ

"Parni valjak" je naneo Podgoričanima četvrti poraz u sezoni, te ih ostavio na četvrtom mestu na tabeli.

Bivši trener Mege smatra kako njegova ekipa nije baš doputovala na megdan crno-belima u najboljem trenutku.

“Trenutak u kom smo igrali nije bio najbolji s obzirom na Partizanove utakmice pre toga i najave trenera Obradovića da će morati bolje. Očekivao sam njihovu reakciju i to smo dobili. Mi smo došli motivisani, znali smo naše prednosti i mane, ali smo normalno znali i njihove prednosti. Pokušali smo na početku da im pariramo, uspeli smo u tome pola četvrtine, ali su nas oni energijom, odbrani na lopti i skokom u napadu ostavili na zaostatku iz kog nismo mogli da se vratimo," kratko je prokomentarisao Jovanović.

Budućnost u narednom meču dočekuje Trento u Evrokupu, dok ekipu Partizana očekuje prvi istorijski "večiti" derbi u Evroligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

15 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

23 h

Podeli: