Ivanović otkrio šta je rekao košarkašima kada je preuzeo Zvezdu

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je da je njegov tim imao izuzetno zahtevnu utakmicu protiv Studentskog centra.

Izvor: B92, Tanjug

Nedelja, 04.12.2022.

21:20

Ivanović otkrio šta je rekao košarkašima kada je preuzeo Zvezdu
Srdjan Stevanovic/Starsport

Crvena zvezda je večeras savladala podgorički klub 92:76. Posle devet kola u regionalnom takmičenju Zvezda ima sedam pobeda i poraz uz utakmicu manje.

"Izuzetno zahtevna utakmica je ostala iza nas. Znali smo to, jer je Studentski centar kvalitetna ekipa, koja se odlično snalazi u tranziciji, koja ima odlične šutere. Nedopustivo je bilo opuštanje tokom trećeg kvartala, ali smo na vreme uspeli da podignemo nivo igre i stignemo do pobede, jako bitne pobede, protiv odlične ekipe", rekao je Ivanović posle utakmice.

Košarkaši Crvene zvezde su odigrali sedam mečeva u svim takmičenjima od dolaska Ivanovića na klupu i svih sedam su dobili.

"Šta se promenilo u ekipi kada sam ja došao? Ja se ne bih bavio niti precizno znam kakva je ekipa bila pre mog dolaska. Rekao sam momcima da verujem u njih, a od njih tražio da veruju u mene. Za sada sve ide po planu, idemo dalje", dodao je trener Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: