Obradović: Ne znam u kom sastavu ćemo da budemo

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović kaže da crno-beli poštuju svakog protivnika.

Izvor: MT

Subota, 01.10.2022.

17:15

Obradović: Ne znam u kom sastavu ćemo da budemo
Foto: KK Partizan

Partizan sezonu u ABA ligi započinje gostovanjem Ciboni u nedelju od 17.00 časova.

"Ne znam u kom sastavu ćemo da budemo. Imamo neke probleme i odlučićemo pred utakmicu ko će da bude u timu. U ABA ligu ulazimo sa najvećim mogućim ambicijama. Probaćemo u ovom trenutku da odigramo što je najbolje moguće. Mi ćemo svakoj utakmici da pristupimo maksimalno ozbiljno i sa ozbiljnim načinom pripreme, jer poštujemo svakog protivnika. Veoma je važno što je prva utakmica i što će ovaj meč dosta ljudi da gleda. Napravili smo skaut Cibone, kao i što su pretpostavljam i oni to uradili. Videćemo kako ćemo da odigramo taj meč", rekao je Obradović.

Kapiten Kevin Panter očekuje težak meč u Zagrebu.

"Idemo utakmicu po utakmicu. Očekujem mnogo uspeha. Počinjemo na gostovanju i biće sigurno teško. Bez obzira na protivnika, želimo da započnemo sezonu na najbolji mogući način. Pripreme su konačno gotove i svi se radujemo početku", rekao je Panter.

Inače, Partizan je u subotu predstavio nove dresove, kao i novog generalnog sponzora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: