Totenhem dogovorio transfer Rišarlisona iz Evertona

Fudbalski klub Totenhem postigao je dogovor sa Evertonom o transferu Rišarlisona u London, preneli su britanski mediji.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.06.2022.

11:15

Totenhem dogovorio transfer Rišarlisona iz Evertona
Foto: Profimedia/YUTAKA/AFLO SPORT

Kako je preneo Skaj, dogovor je postignut u sredu uveče, a 25-godišnji brazilski fudbaler će narednih dana obaviti lekarske preglede uoči transfera.

Totenhem je dogovorio sve uslove transfera sa Evertonom, a timu iz Liverpula pripašće 58 miliona evra fiksno za obeštećenje, a dodatni novac kroz bonuse.

Rišarlison će lekarske preglede obaviti u Brazilu. Za njega su bili zainteresovani Čelsi, Arsenal i Njukasl, ali je Totenhem na kraju bio najkonkretniji.

Brazilac će tako postati četvrto pojačanje Totenhema u letnjem prelaznom roku, posle Frejzera Forstera, Ivana Perišića i Iva Bisume.

Brazilac je karijeru počeo u Americi Mineiro, a kasnije je nastupao za Fluminense, Votford i Everton. Za selekciju Brazila Rišarlison je odigrao 36 utakmica i postigao 14 golova.

Skaj je preneo i da je Totenhem blizu dogovora sa Barselonom o dolasku Klemana Langlea.

Za Rišarlisona je bio zainteresovan i Čelsi, koji pokušava da dovede Rafinju iz Lidsa. Londonski klub spreman je da plati oko 50 miliona funti za Brazilca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: