Stef Kari je novi Rodžer Federer

Stef Kari je novi Rodžer Federer, naslov je nove kolumne Džejsona Geja u "Vol Strit Džurnalu".

Izvor:

Ponedeljak, 29.11.2021.

15:12

Stef Kari je novi Rodžer Federer
Foto: Profimedia

Sve što ide oko Stefa Karija ove sezone i generalno ove godine, dosta podseća na odnos koji Rodžer Federer ima sa publikom.

Džejson Gej poredi Stefa Karija i Rodžera Federera i navodi da "ljudi prestaju da rade šta god da rade u tom trenutku kako bi gledali Stefa Karija, jer ne znaju kada će ponovo moći da vide takvu košarkašku predstavu".

To je uporedio sa Rodžerom Federerom u poslednjih nekoliko godina, pre nego što se povredio.

Gej poredi utakmicu sa Los Anđeles Klipersima i pre toga sa Bruklin Netsima i Klivlend Kavalirsima, gde su u gostujućoj hali navijači skandirali MVP Kariju, kao što za Federera navija veći deo publike gde god da ode.

Kari nije najdominantniji i možda nije ni najbolji igrač pored Luke Dončića, Kevina Durenta, Nikole Jokića, Lebrona Džejmsa, Janisa Adetokumba, ali oni su "zlikovci" u ovoj priči, dok Kari to nije, piše Gej.

On je najpopularniji igrač u hali, gde god da igra, kao što je Federer na teniskom terenu.

Federera svuda bodre, posebno kada je redovno krenuo da gubi od Nadala i Đokovića i kada je pokazao da je i on samo čovek, stoji u kolumni "VSDŽ".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: