Stiv Neš: Nismo uradili ništa nelegalno

Trener Bruklin Netsa Stiv Neš pokušao je da se odbrani od "optužbi" povodom poslednjih trejdova koji su prodrmali NBA ligu.

Izvor: SS

Utorak, 30.03.2021.

16:00

Stiv Neš: Nismo uradili ništa nelegalno
Foto: Profimedia

Posle "velike trojke" koju su Netsi stvorili sa Kajrijem Irvingom, Kevinom Durentom i Džejmsom Hardenom, stigla su još dva visoka igrača, takođe zvezde u NBA.

Najpre je doveden Blejk Grifin, a onda i Lamarkus Oldridž što je mnoge razljutilo jer Bruklin sada ima pakleno jak tim.

"Ne znam šta je trebalo da uradimo? Da ne pokušamo nikoga da dovedemo i samo presedimo ceo prelazni rok?", pita se Neš i dodaje:

"Ideja svih u ligi je da okupe najbolji tim koji je moguće. I to ne garantuje nikakav uspeh. Ovo što smo mi uradili nije ništa nelegalno", poručio je mladi stručnjak.

Bruklin je iskočio u prvi plan kao jedan od glavnih favorita za osvajanje titule.

Trenutno su drugi na tabeli istočne konferencije, sa skorom 32-15, istim brojem pobeda kao i Filadelfija, ali uz jedan poraz više od 76-ersa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: