"Spusti telefon, ne volim te više" – urnebesni Bobi i Tobi VIDEO

Boban Marjanović i Tobajas Heris, dugogodišnji prijatelji u NBA, ponovo će se družiti na duže vreme i to u kompleksu "Dizni sveta" u Orlandu.

Izvor: PT

Subota, 11.07.2020.

12:30

Foto: Twittter SS/Boban Marjanoviæ, Tobias Harris

Marjanović i Heris zajedno su igrali u Pistonsima, Klipersima i 76ersima, a od ove sezone putevi su im se razdvojili jer je Bobi potpisao za Dalas.

Ipak, ponovo će biti blizu jedan drugom jer se nalaze u "Dizni svetu" u Orlandu gde će se odigrati završnica NBA sezone.

Tobajas je više puta putem društvenih mreža komentarisao video na kojem se Bobi druži sa Dončićem i šalio se kako je ljubomoran i kako mu Bobi više nije prijatelj.

Marjanović je u petak došao da poseti Herisa koji je bio na terasi sobe.

"Spusti telefon, ne volim te više. Imaš nove drugare", šalio se Heris, na šta mu je Bobi odgovorio:

"Pogledajte koga sam našao, Tobi. Još jedan dan si u karantinu brate, posle toga ću te pobediti u ovome". Tobajas je na Tviteru komentarisao video u kojem se Bobi u Luka zabavljaju.

"Tražim citate kada je nekome slomljeno srce". NBA sezona nastavlja se 30. jula, a u plej-ofu ćemo gledati i Dalas Bobana Marjanovića, kao i Filadelfiju Tobajasa Herisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: