Majka Dražena Petrovića: Prošla sam pola sveta, ali gužva oko Đokovića je bila neverovatna

Kao što je poznato majka Dražena Petrovića, Biserka, i najbolji teniser sveta Novak Đoković upoznali su se u Zadru pred Adrija tur.

Izvor: MT

Četvrtak, 25.06.2020.

17:15

Majka Dražena Petrovića: Prošla sam pola sveta, ali gužva oko Đokovića je bila neverovatna
Foto: Mario Æužiæ / HTS

Tom prilikom prvi igrač na ATP listi dobio je dres legendarnog košarkaša iz vremena dok je ovaj igrač u Nju Džersi Netsima.

Ipak, saznanje da Novak ima koronavirus, skrenulo je pažnju javnosti i na sve ostale učesnike i posetioce turnira u Zadru.

"Moram vam reći kako u životu nisam videla toliko fotoreportera i novinara na jednom mestu, a i sami znate da sam prošla pola sveta, od NBA lige do velikih manifestacija u Španiji ili Grčkoj. To u Zadru i ta gužva oko Đokovića bilo je nešto neverovatno, čudo", rekla je Biserka Petrović za Tportal.hr.

Pročitajte još: Đoković upoznao majku Dražena Petrovića: Svi su mu se divili VIDEO

Biserka Petrović još nije radila test na Covid-19.

"Dobro se osećam i za sada nemam nikakvih simptoma. Odmah sam nazvala epidemiologa, čim sam doznala da je Novak, s kojim sam se pozdravila i lagano zagrlila te potapšala po ramenu, ali bez poljubaca, pozitivan na koronavirus i dobila sam preporuke i u petak ću verovatno ići na testiranje jer će to biti osmi dan od kontakta sa Đokovićem. Preporuka je pričekati nekoliko dana jer prvi nalaz napravljen rano može biti negativan, a kasnije postati pozitivan. Najveća briga mi je suprug Jole, koji je u kolicima, a žena koja mi je pomagala voditi brigu oko njega ne sme dolaziti u našu kuću zbog pravila epidemiologa", dodala je ona.

Pročitajte još: Majka Dražena Petrovića: Tražila sam test čim sa čula za Novaka

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: