Tobi će biti ljubomoran – Dončić i Bobi nerazdvojni FOTO

Luka Dončić i Boban Marjanović brzo su se "skapirali" u Dalasu i naredne sezone mogli bi da imaju sjajnu saradnju na terenu, ali i van njega.

Izvor: PT

Sreda, 16.10.2019.

16:40

Tobi će biti ljubomoran – Dončić i Bobi nerazdvojni FOTO
(Photo by Tao Zhang/Getty Images)

Da imaju odličan odnos van terena govore nam i slike koje su obojica postavili na zvaničnim Instagram profilima.

Srpski i slovenački košarkaš išli su zajedno na golf, a po video snimku koji je okačio Luka na "stori" možemo primetiti da se Bobi i nije najbolje snašao.

Marjanović je ovog leta potpisao ugovor sa Dalas Maveriksima, dok će Dončiću ovo biti druga sezona u Teksasu, nakon što je u prvoj oduševio sve u SAD.

Bobi je prethodnih sezona imao svoj šou sa Tobajasom Herisom, "Bobi i Tobi", sa kojim je provodio najviše vremena i sa kojim je postao veliki prijatelj.

Putevi su im se ovog leta razdvojili i posle dugo vremena neće igrati zajedno u ekipi. Očekivano, Boban se najbolje "skapirao" sa Lukomi, a šalu na stranu nadamo se da Tobi neće biti ljubomoran.
View this post on Instagram

⛳️🎉😎

A post shared by Boban Marjanovic (@boban) on

View this post on Instagram

🏌🏼‍♂️🤠

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: