Vesli Snajder u Utrehtu završio karijeru

Holandski fudbaler Vesli Snajder potpisao je ugovor sa ekipom iz rodnog grada Utrehta, ali će sve utakmice gledati iz privatne lože na tom stadionu.

Izvor: SN

Ponedeljak, 12.08.2019.

20:35

Vesli Snajder u Utrehtu završio karijeru
Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Snajder je na zvaničnom sajtu Utrehta, kluba iz grada u kojem je rođen, ali za koji nikada nije igrao, objavio da je potpisao ugovor.

On ipak neće odigrati ni jedan jedini meč za taj tim, već će kao što je i navedeno, sve utakmice Utrehta posmatrati iz lože.

"Moja ljubav prema gradu Utrehtu je velika. Često smo pričali o mogućnosti da dođem ovde, a sada smo to stavili na papir. Radujem se sjajnoj sezoni", naveo je Snajder.

Vesli Snajder je najveću slavu stekao u redovima Intera iz Milana, sa kojom je 2010. godine osvojio Skudeto, Kup Italije i Ligu šampiona i mnogi fanovi su smatrali da je bio pokraden u izboru za Zlatnu loptu, kada je ta nagrada pripala Lionelu Mesiju.

Pre Snajdera, ovog leta karijere su završila još dvojica holandskih fudbalera – Arjen Roben i Robin van Persi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: