Kris Midlton postao slobodan igrač!

Američki košarkaš Kris Midlton izabrao je opciju da "izađe iz ugovora" sa Milvoki Baksima tako da je slobodan u izboru sredine.

Izvor: SN

Sreda, 19.06.2019.

19:20

Kris Midlton postao slobodan igrač!
Photo by Gregory Shamus/Getty Images

Kris Midlton se po košarkaškim kuloarima smatra za jednog od potcenjenijih igrača u ligi, a on u Baksima čini sjajan tandem sa grčkim krilnim igračem Janisom Adetokumbom.

Kako je preneo američki novinar Adrian Vojnarovski, Midlton želi da iskoristi opciju u svom ugovoru i odbije 13 miliona dolara koji bi mu po ugovoru pripali, tako da će postati slobodan igrač na leto i moći će da izabere gde će nastaviti karijeru, a više je nego jasno da će juriti maksimalan ugovor.

Milvoki Baksi su prema nekim navodima spremni da mu ponude petogodišnji maksimalni ugovor, ali se očekuje i da Midlton razmatra opcije četvorogodišnjeg maksimalnog ugovora u nekoj drugoj ekipi.

Podsetimo, Kris Midlton je prošle sezone igrao na Ol star meču i u proseku je beležio 18.3 poena, 6 skokova i 4.3 asistencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: