Nejmar na leto napušta Pari Sen Žermen?

Najbolji fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar da Silva promenio je mišljenje i želi da promeni sredinu u narednom prelaznom roku, piše francuski "Le10sport".

Izvor: PT

Petak, 10.05.2019.

13:24

Nejmar na leto napušta Pari Sen Žermen?
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Kako se navodi, Brazilac je prvobitno bio za ostanak u Parizu računajući da će teško dobiti iste finansijske uslove u drugom klubu i platu od 36,8 miliona evra godišnje, ali se predomislio nakon ranije eliminacije u osmini finala Lige šampiona i loših rezultata ekipe u poslednje vreme.

Najskuplje plaćeni fudbaler ikada ranije se dovodio u vezu sa povratkom u Španiju, Barselonu ili Real Madrid, ali su Parižani uporno odbijali opciju da ga se odreknu.

Ipak, španski i francuski mediji veruju da bi PSŽ ovog leta mogao da popusti i pusti Nejmara u velikom transferu, verovatno novom rekordu.

Prvak Francuske je pre skoro dve godine platio Barseloni za Nejmarov transfer 222 miliona evra i potpuno podigao cene na fudbalskom tržištu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: