Šta Murinjo misli o Junajtedovoj igri, zna zašto je Ajaks izbacio Juventus

Žoze Murinjo prokomentarisao je eliminacije Mančester junajteda i Juventusa iz Lige šampiona.

Izvor: AK

Petak, 19.04.2019.

17:35

Šta Murinjo misli o Junajtedovoj igri, zna zašto je Ajaks izbacio Juventus
Foto: Getty Images

Junajted, koji je smenio Murinja pre nekoliko meseci, ispao je od Barselone porazima 1:0 kod kuće i 3:0 u gostima.

"Junajted pravi mnogo grešaka, odbrana je bila grozna u drugoj utakmici. U prvoj je Junajted igrao dobro u veznom redu. U defanzivi je ostao samo Fred, a to je pozicije gde je Mesi najjači. Jednostavno si mrtav ka on dobije tu loptu. Nikad nisam voleo da igram s jednim čovekom na Mesiju. Njemu je potreban 'kavez' da bi ga zaustavili. Barselona je bolji tim od Junajteda, ima bolje fudbalere i sasvim je normalno što je prošla dalje", istakao je Portugalac.

U međuvremenu, senzaciju je priredio Ajaks koji je eliminisao jednog od favorita Juventus pobedom 2:1 u Torinu, gde je istim rezultatom slavio i Murinjov Junajted jesenas.

"Sećam se da smo pobedili Ajaks u finalu Lige Evrope jakom fizičkom igrom. Jednostavno, nismo im dopustili da se razigraju jer su onda mnogo opasni. To je upravo dozvolio Juventus i rekao bih da nije imao ni prevelikog poštovanja prema Ajaksu. Potcenio ga je, što mu se na kraju obilo o glavu", zaključio je Murinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: