O'Nil: Jokić je definitivno Ol-star

Šekil O'Nil se složio sa mišljenjem Čarlsa Barklija da će Nikola Jokić igrati na Ol-star vikendu u februaru.

Izvor: AK

Petak, 11.01.2019.

14:19

O'Nil: Jokić je definitivno Ol-star
Foto: Tanjug/AP Photo/David Zalubowski, File

Jokić je trenutno tek sedmi među visokim igračima na Zapadu u glasanju navijača, ali to čini tek 50% ukupnog broja glasova.

Međutim, njegovi Denver Nagetsi su lideri Zapada i drugi tim u celoj ligi po učinku, pa se polemika između O'Nila, Barklija i Kenija Smita nije vodila o tome da li će Jokić biti Ol-star, već da li će tim iz Kolorada imati jednog ili dvojicu predstavnika.

Pročitajte još Meloun "prozvao" Srbe: Kako dodaje, Jokić bi mogao u NFL

"Verovatno će imati najbolji skor u NBA do pauze. Pa očekujem da će imati dvojicu Ol-star igrača. Nikola Jokić je očigledno jedan, a Džamal Mari je drugi najbolji igrač najboljeg tima Zapada i drugog u ligi", rekao je Barkli.

O'Nil se nije u potpunosti složio sa Čarlsom, ali u jednom mu nije protivrečio.

Pročitajte još Jokić kao na Ol-staru – asistira sam sebi kao Ti-Mek, dodaje kao QB

"Džoker je definitivno Ol-star, ne vidim nikog drugo. Žao mi je", dodao je Šek, koji se proteklih nedelja suprotstavljao Barklijevom mišljenju da je Srbin kandidat za MVP-ja sezone.

Još jedan bivši NBA igrač Smit smatra da će Nagetsi imati dvojicu Ol-star igrača čak iako ne budu imali najbolji skor na Zapadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: