PSŽ o optužbama: Iznenađeni smo i revoltirani

Fudbalski klub Pari Sen Žermen oglasio se o pisanju renomiranog portala L'Ekip da je meč njihove ekipe i Crvene zvezde bio namešten.

Izvor: LN

Petak, 12.10.2018.

18:09

PSŽ o optužbama: Iznenađeni smo i revoltirani
Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

Ugledni L'Ekip objavio je da je jedan od visokih funckionera Zvezde pokušao da uplati 5.000.000 evra na ubedljivu pobedu Parižana.

PSŽ je savladao šampiona Srbije sa 6:1, a tačno pet golova razlike u korist Parižana bilo je potrebno da prođe tiket neimenovanog čelnika Zvezde.

Kako je francuski portal naveo, predsednik Parižana Naser Al-Kelafi se sa pomenutim neimenovanim funkcionerom crveno-belih sastao pred meč, ali policija te zemlje nije uspela da dođe do inkriminisajućih informacija.

Iz šampiona Francuske oštro demantuju pisanje L'Ekipa.

"Veoma smo iznenađeni i revoltirani iznošenjem ovakvih informacija. Ni u jednom trenutku niko od naših funckionera nije razgovarao sa nekim iz Zvezde, a da to nije bilo striktno o organizaciji meča, kao i posetama i ostalim standardnim protokolima pred mečeve Lige šampiona. Ističemo da PSŽ podržava fundamentalne sportske principe, integritet takmičenja i nikada nije vršio radnje koje bi sve to dovele u pitanje", navodi se u saopštenju Pari Sen Žermena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: